lördag 12 september 2009

Länge leve värktabletter

Alidrin, alvedon, hexodent och vinkeltandborste is the shit. Dagen räddades och efter timmars trampandes och paddlandes har kvällen avnjutits i soffan med en tacomåltid och film. Fast jag helst vill gå motströms i Stieg Larsson hysterin fick "Män som hatar kvinnor" en chans. Men nä. Jag fattar inte. Vad var grejen? En deckare som andra. Jag slipper vända håll.

I morgon gåller det, sista rejäla långpasset innan Den Stora Utmaningen äger rum. Och vad passar bättre än att utföra detta pass på just Lidingö? Utmana backarna och se dem i vitögat redan nu så är de lagom spaka vid vårt nästa möte. Martin var ute på milen idag medans vi tog en provtur i kajakerna så även där är laddningen i full gång =) Och hemma i norrland rustar antagligen mor, far, morbror och bror allt vad de kan medan Matilda vässar formen i Uppsala och hennes mamma Katerina sköter formtoppningen i Västerås. Totalt är vi 9 starka som står på startlinjen om knappa 2 veckor!

2 kommentarer:

  1. Det var ett tag sen du skrev något nu. Vad kan det bero på kan tänkas? Du har väl inte börjat träna?

    SvaraRadera
  2. Träna... jag förstår inte... hur menar du då? Typ gå de 400m till tåget? Ta trappen istället för hissen den enda våningen till avdelningen? Eller bara att kliva upp ur sängen?

    SvaraRadera